Studio by Cheng-Yuan Huang

Cheng-Yuan Huang Creates The Between The Movement and Stillness Studio

Cheng-Yuan Huang, the architect of the award winning work Studio by Cheng-Yuan Huang points out, When they walk into this case, it is divided by an incomplete obstruction seal to maintain the integrity of the area and not go over the top. As you go up the stairs, the terrace area left to the retreat area, with the thought of the retreat for the sake of advancement, gives some fluency of the inside and outside areas to extend the transparency of the glass and give a sense of fluidity. In the dark, the appearance facade of the office overflowing from light appears as a sparkling box..

Studio by Cheng-Yuan Huang Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=53955

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Futuristic Magazine homepage.

Design Shop
Copyright © 2010 - 2019 Design Futuristic Magazine - design-futuristic.com - All Articles